Machine Operator (m/v)

Vacature Machine Operator (m/v)

Hijnekamp Kozijnen zoekt per direct een Machine operator (m/v) voor een fulltime dienstverband in onze fabriek in Rhenen.

Hijnekamp Kozijnen timmert flink aan de weg! Recent is onze fabriek in Rhenen gemoderniseerd. Daar maken we kozijnen in alle soorten en maten met computergestuurde machines. Hoe lijkt het je om die machines te beheren? Maar let op: dit is geen functie voor een houten klaas. Als machine operator ben je continue in beweging en werk elke dag je vrolijk mee in je team totdat het werk klaar is. Je helpt regelmatig mee bij toogwerk met CNC-machines en soms bij het voor- en afmonteren. Het maakt ons niet uit of je al bakken ervaring hebt of er nog geen hout van snapt.

 

Wij verwachten wel op z’n minst dat je

  • een opleiding hebt in praktijkonderwijs, vmbo of mbo, liefst gericht op bouw en techniek
    supervriendelijk omgaat collega’s en klanten
    de Nederlandse taal goed begrijpt en spreekt
    zin hebt om alles van kozijnen te leren!
     

Hijnekamp Kozijnen maakt al meer dan twintig jaar hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren. Van draai-kiepkozijnen tot valramen en van klepraamkozijnen tot schuifpuien…geen uitdaging is ons te gek. Niet alleen de kozijnen, ook de mensen die bij ons werken zijn uit het juiste hout gesneden: vakidioten met het hart precies op de goede plek.

 

En je salaris? Als je onze kozijnen maakt hoef je zeker niet op een houtje te bijten. Lever jij goed werk voor ons bedrijf, leveren wij jou een goed salaris dat past bij je leeftijd en verantwoordelijkheid. We zien je graag doorgroeien in kennis en kunde en daar helpen we je bij.

 

Wil jij graag ontwikkelen op alle terreinen?
Gijs Hijnekamp ziet je graag persoonlijk verschijnen bij Hijnekamp Kozijnen!

Bel van tevoren even naar 0317 61 85 00 om te vragen of hij aanwezig is en neem je CV mee.

 

Direct actie ondernemen?

Daar houden we van. Vul onderstaand formulier in om jouw interesse en motivatie met ons te delen!


Vacatures

externalId=hijnkozijnen-vacatures-details-1.1.3.1.2&filter[active]=1

Zo werkt het!

Hoe het er bij er bij ons aan toe gaat zie je in onderstaande video.