23a067f7-f115-4184-8d93-2847e1562da3

Het is hier een sjoelbak…

Tot op de millimeter nauwkeurig.

Zowel in product en communicatie.

Als wij zouden zijn zoals ieder ander bedrijf, dan zouden wij je op deze pagina vertellen op welke manier wij ons onderscheiden van de concurrent. Ook zou je lezen hoe bijzonder en geavanceerd onze machines zijn en dat onze kozijnen daardoor anders zijn dan die van de concurrent. Gelukkig zijn wij niet zoals ieder ander bedrijf. Bij Hijnekamp Kozijnen staan wij achter onze kozijnen, ons proces en onze medewerkers. Onze machines en het proces wat wij doorlopen is niet anders dan die van de concurrent. Maar wat ons onderscheidt zijn onze mensen en onze precisie! Al meer dan twintig jaar maken onze medewerkers kozijnen met toewijding en uitgebreide vakkennis. Ons doel is om nog twintig, zestig of zelfs honderd jaar kwalitatief sterke en mooi afgewerkte kozijnen te blijven maken. Dit doen wij uit liefde voor ons vak, want dat is waarom wij elke dag aan het werk gaan. Onze klanten en medewerkers staan voorop bij alles wat wij doen, en dat zie je terug in onze kozijnen.
in beeld

Een kijkje achter de kozijnen

Het bedrijf met betrokken werknemers is toegankelijk en kleinschalig, maar groots in het produceren van kwaliteit. Voor zowel bedrijven als particulieren levert Hijnekamp maatwerk op de millimeter nauwkeurig. En altijd op tijd.

Hoe het er achter de kozijnen aan toe gaat? 
We nemen je mee in deze video om je een indruk te geven van ons bedrijf.

 

onze werkplaats

Historie

Hijnekamp Kozijnen bestaat, in zijn huidige vorm, al sinds 1 april 1998. Inmiddels doen wij al 23 jaar ons best doen om mooie kozijnen te maken. In 1998 begonnen wij met twee medewerkers die in 2003 werden vergezeld door nog zes medewerkers. Op dat moment werd ons huidige pand te klein voor onze ambitie, waarop wij neerstreken in Rhenen. Sinds die tijd maken wij vanaf deze locatie alles wat te maken heeft met kozijnen. 

Dit doen wij nog altijd met veel passie. 

onze werkplaats

Werkwijze

Bij Hijnekamp is het geen flipperkast, maar een sjoelbak! Door deze werkwijze loopt het werkproces als een geoliede machine, maar dan van hout. 

Onze werknemers hebben al het gereedschap bij de hand, zodat ze direct aan het werk kunnen. Iedereen weet precies van het hout tot aan de nerf wie wat uitvoert.  

Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd, maar ze kunnen ook elk onderdeel van het proces oppakken. Als iemand een dagje vrij heeft, springt een collega in. Wel zo makkelijk. Zo weet je zeker dat jouw kozijnen, ondanks de omstandigheden, altijd volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen en op tijd worden geleverd.  

onze expeditie

Expeditie Hijnekamp

Bij ons afhaalpunt kun je jouw kozijnen komen afhalen wanneer je dat het beste uitkomt. Heb je vragen rondom het afhalen of bezorgen van je bestellingen? Onze Erik staat hier voor je klaar met een luisterend oor en een heerlijk kopje koffie. 

Erik is jouw vaste aanspreekpunt, zodat hij jouw vraag direct kan behandelen. Zo kun jij snel aan de slag met je nieuwe kozijnen. Dat is immers waar het om draait.

team

Wij helpen u graag

externalId=hijnkozijnen-overons-1.1.2.6.1.1.2&filter[active]=1
Vacatures

Opzoek naar een uitdaging?

Ben jij opzoek naar een (nieuwe) uitdaging en wil jij ons team komen versterken? 

Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet sta jij binnenkort bij ons in de fabriek in Rhenen aan een nieuwe toekomst te timmeren.