Werkvoorbereider / calculator (m/v)

Vacature Werkvoorbereider / calculator (m/v)

Hijnekamp Kozijnen zoekt per direct een Werkvoorbereider/calculator (m/v) voor een fulltime dienstverband op ons kantoor in Rhenen.

Hijnekamp Kozijnen timmert flink aan de weg! Recent is onze fabriek in Rhenen gemoderniseerd. We produceren meer, sneller en beter. Daarom is nu ons kantoorteam toe aan uitbreiding. Maar let op: je functie is geen gespreid bedje. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en elke dag staan we voor nieuwe uitdagingen. Maar jij bent iemand die daar juist zin in heeft! Het is jou er alles aan gelegen om sterke relaties op te bouwen met onze klantenkring. Je wilt pas naar huis als je zeker weet dat alles goed is geregeld voor je collega’s en onze klanten.

 

Wij verwachten

 • een afgeronde mbo/hbo-opleiding (of gelijkwaardig niveau verkregen door ervaring)
  werkervaring in een soortgelijke functie en branche
  kennis van houten kozijnen, glas en geldende normen
  ervaring met software voor de kozijnindustrie zoals Matrix
  leidinggevende kwaliteiten (of toe aan de stap om dit te ontwikkelen)
   
 • Hijnekamp Kozijnen produceert al meer dan twintig jaar hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren. Van draai-kiepkozijnen tot valramen en van klepraamkozijnen tot schuifpuien…geen uitdaging is ons te gek. Niet alleen de kozijnen, ook de mensen die bij ons werken zijn uit het juiste hout gesneden: vakidioten met het hart precies op de goede plek.

Wat wij bieden?

Denk maar niet dat je bij ons op een houtje moet bijten. Als jij goed werk levert voor ons bedrijf, leveren wij een goed salaris op basis van opleiding en ervaring. We zien je graag doorgroeien in kennis en kunde en daar helpen we je bij.

 

Gaan jouw handen jeuken als je processen sneller en beter kan stroomlijnen? Gijs Hijnekamp ziet je graag persoonlijk verschijnen bij Hijnekamp Kozijnen!

 

Bel van tevoren even naar 0317-61 85 00 om te vragen of hij aanwezig is en neem je CV mee. 

Direct actie ondernemen?

Daar houden we van. Vul onderstaand formulier in om jouw interesse en motivatie met ons te delen!


Vacatures

externalId=hijnkozijnen-vacatures-details-1.1.3.1.2&filter[active]=1

Zo werkt het!

Hoe het er bij er bij ons aan toe gaat zie je in onderstaande video.